Hvem vi er

We Are Bitte blev grundlagt i 2017 af Katrine Loug Jagd, som er mor til tre.

I 1979 lavede et familiemedlem en lille elefantstol i sin garage. Denne stol – nu helt vind og skæv og med en masse patina – har gjort lykke hos hvert et lille barn, der har mødt elefanten. Og kombineret med Katrines æstetiske sans, er stolen nu blevet opdateret med et mere nutidigt design men stadig med klare referencer til den originale version. ”Eskild Toddler Chair” var født.

Og We Are Bitte var født.

”Bitte” er kælenavnet på et elsket familiemedlem – endda den lille pige, som den originale elefantstol blev lavet til for mere end 40 år siden. ”Bitte” har også en fin dobbeltbetydning i kraft af ordet ”lillebitte”, som knytter vores navn til alle de små børn omkring os.

Ved at vælge dette navn, bliver kerneværdier som familie, tradition og samhørighed en del af vores historie og vores DNA. 

Hvad vi laver

Hos We Are Bitte laver vi produkter til de små børn i vores liv – og til deres forældre. Vores produkter vil ikke kun fascinere børn men vil også appellere til alle os forældre, som ønsker et smukt og rart hjem.

Vores produkter er designet i Danmark og baseret på en designtradition, der bygger på funktion og godt håndværk. Vi laver produkter, der er tænkt til at gå i arv i generationer – for såvel udtryk som kvalitet.

I en konstant foranderlig verden, hvor den teknologiske udvikling og travle liv skaber en ny måde at være sammen på, hylder We Are Bitte den langsomme livsstil med legende øjeblikke og tætte familiebånd.

For at opsummere, så laver We Are Bitte uimodståelige produkter til den moderne familie. 

Hvordan vi gør det

For os handler fantastisk design primært om æstetik, kvalitet og funktion, men også en stor del om bæredygtighed og børns sikkerhed.

Derfor laver vi kun produkter af de bedste materialer, såsom bæredygtigt træ, ikke-giftig maling og bløde tekstiler fri for skadelige stoffer.

Og naturligvis er vores møbler testede og godkendt efter gældende sikkerhedsstandarder, så vi er sikre på, at børn trygt kan bruge dem.

Alt sammen til glæde for miljøet og vores børns fremtid.

Grundlæggeren af We Are Bitte, Katrine Loug Jagd, med den originale version af stolen.