Om os

Hos We Are Bitte laver vi produkter til de små børn i vores liv – og til deres forældre. Vores produkter vil ikke kun fascinere børn men vil også appellere til alle os forældre, som ønsker et smukt og rart hjem.

Vores produkter er designet i Danmark og baseret på en designtradition, der bygger på funktion og godt håndværk. Vi laver produkter, der er tænkt til at gå i arv i generationer – for såvel udtryk som kvalitet.

I en konstant foranderlig verden, hvor den teknologiske udvikling og travle liv skaber en ny måde at være sammen på, hylder We Are Bitte den langsomme livsstil med legende øjeblikke og tætte familiebånd.

For at opsummere, så laver We Are Bitte uimodståelige produkter til den moderne familie.

For os handler fantastisk design primært om æstetik, kvalitet og funktion, men også en stor del om bæredygtighed og børns sikkerhed.

Derfor laver vi kun produkter af de bedste materialer, såsom bæredygtigt træ, ikke-giftig maling og bløde tekstiler fri for skadelige stoffer.

Og naturligvis er vores møbler testede og godkendt efter gældende sikkerhedsstandarder, så vi er sikre på, at børn trygt kan bruge dem.

Alt sammen til glæde for miljøet og vores børns fremtid.